Stavba dalších dvou úseků na D6 se blíží do finále. Hotovo má být do konce listopadu
Foto zdroj: FB Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Ani déšť neodradil návštěvníky Dne otevřených staveb na D6, aby se přišli o víkendu přesvědčit, jak to vypadá na nově budovaných úsecích D6, a to Řevničov – Nové Strašecí a obchvat Řevničova.

Exhejtmanka Jana Mračková Vildumetzová k tomu řekla: „Jsem ráda, že jsem se přímo na místě mohla přesvědčit, jak se stavby opravdu chýlí ke konci. A mám pro vás dobrou zprávu – vicepremiér a ministr dopravy Karel Havlíček potvrdil, že oba úseky budou hotovy o měsíc dřív, tedy ne až na konci letošního roku, ale do konce listopadu! Budeme mít k dispozici 10 kilometrů nové dálnice, a i když se to některým zdá málo, budeme se na maximum snažit, aby rychle přibývaly další.

Obchvat Lubence bude dokončen v červnu 2021 a hned poté bude následovat stavba přeložky v Krupé. Chceme dokončenou D6 co nejdříve, protože provoz na dálnicích je podle statistik bezpečnější než na ostatních silnicích a potvrzují to i údaje z D6 mezi Karlovými Vary a Chebem. Náš Karlovarský kraj se i díky tomu, že byl vyjmut ze zpoplatněných úseků od 1. ledna 2018, umisťuje na špičce v republice co se týče nejmenší nehodovosti a počtu obětí dopravních nehod mezi kraji.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru