Zloděj šel v bytech zásadně po měděných rozvodech, napáchal škodu skroro půl milionu
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci.

Od listopadu roku 2020 do poloviny února letošního roku měl obviněný opakovaně vniknout do dvou neobývaných bytových domů v Sokolově. Následně měl postupně u devíti bytových jednotek poničit vstupní dveře a vniknout do bytu samotného.

Z šesti bytových jednotek měl obviněný vždy odcizit několik desítek metrů instalovaných měděných rozvodů plynu a topení. Během několika týdnů měl odcizit přibližně 300 metrů těchto rozvodů. Tím měl zároveň poničit plynovou a topnou soustavu.

Do tří bytových jednotek měl vniknout, prohledat je, ovšem nakonec z nich nic neodcizit a pouze tedy poškodit vstupní dveře.

Obviněný měl tímto jednáním způsobit celkovou škodu přibližně 400 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí pětatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru