Ostrovan (32) opakovaně napadl svého strýce, řešil tím problémy s bydlením
ilustrační foto
Karlovy Vary

Ostrov - Policisté z obvodního Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví dvaatřicetiletému muži z Ostrova.

Ten měl v prvním případě 2. ledna letošního roku vejít kolem 14. hodiny odpolední do jedné z heren v Ostrově na Karlovarsku. Po vstupu do provozovny měl vyhledat svého dvaašedesátiletého strýce. Nejdříve měl podezřelý muž na svého strýce křičet od vstupních dveří a následně k němu měl přistoupit, vulgárně mu nadávat, vyhrožovat mu fyzickým napadením a přitom mu vyčítat problémy s bydlením. Po slovní rozepři měl z provozovny podezřelý muž odejít.

Ve druhém případě měl dvaatřicetiletý muž 3. ledna letošního roku krátce po půl desáté ráno vstoupit do stejné herny v Ostrově a opět měl hledat svého strýce. Poté, co ho potkal na chodbě provozovny, ho měl okamžitě fyzicky napadnout několika údery rukou do různých částí těla. Útoku dvaatřicetiletého muže se měl dvaašedesátiletý muž ubránit. Podezřelý muž měl i nadále naznačovat údery rukou a přitom měl svého strýce vulgárně urážet a opět vyčítat problémy s bydlením. Podezřelý muž měl po útoku z provozovny po několika minutách odejít.

Policisté se případem začali okamžitě zabývat a dvaatřicetiletého muže po zhruba hodině zadrželi v místě jeho současného bydliště v Ostrově. Dvaašedesátiletý muž utrpěl zranění, se kterými však nevyhledal lékařské ošetření.

V případě prokázání viny hrozí dvaatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru