Prázdniny končí, škola začíná. Karlovarští strážníci opět budou dohlížet na bezpečnost u přechodů pro chodce
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Po několika týdenním odpočinku nastal, pro děti školou povinné, čas návratu do školních lavic. Zatímco tělem i duší „vyšťavený“ rodič s natěšeným výrazem odpočítává zbylé hodiny, jeho ratolest s poněkud nevýraznou tváří vytahuje z rohu pokoje zaprášený batoh. Uvádějí strážníci z Karlových Varů.

"A když opatrným nahlédnutím dovnitř zjistí, že jí naproti běží zapomenutá svačina se zeleným zbarvením, je o zábavu postaráno. Užijte si poslední prázdninový den a od zítra se budete Vy i Vaše děti opět potkávat na přechodech pro chodce s karlovarskými strážníky, kteří na bezpečnost dohlížejí každý školní den. Myslete na to, že děti jsou po prázdninách rozdováděné a nesoustředí se, často také přecházejí mimo „zebru“. Proto, řidiči, sundejte nohu z plynu, buďte obezřetní a věnujte se plně řízení nejen v okolí škol," žádají strážníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru