Nápady Chodováků se změní v realitu. Další participativní rozpočet odstartuje příští rok na jaře
Chodováci si ve městě přejí další veřejná ohniště. Ilustrační foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov – Megahoupačku nad městem, koloběžkovou dráhu, nové herní prvky či další veřejné ohniště si budou moci v příštím roce užívat obyvatelé Chodova a jeho návštěvníci. Tyto a ještě další nápady uspěly v rámci prvního ročníku participativního rozpočtu, kde návrhy na oživení města podávali sami Chodováci.


Ti nakonec vybírali ze čtrnácti projektů, které postoupily do závěrečného hlasování. „Vítězných sedm návrhů se dočká realizace v průběhu příštího roku,“ potvrdil starosta Chodova Patrik Pizinger s tím, že město nyní prověřuje technické možnosti a vhodné lokality, kam nápady obyvatel umístit.


Pro letošní ročník rozpočtu vyčlenil Chodov dva miliony korun a se stejnou částkou počítá i do dalšího ročníku. „Ten chceme spustit příští rok na jaře,“ doplnil starosta.

 

Tabulka výsledků. Zdroj: město Chodov

export1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru