V Sokolově budou nové SMART zastávky. Kromě informací pro cestující můžou pomoci i se záchranou života
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolov - Počínaje včerejším dnem začla sokolovská radnice pracovat na instalaci dvou SMART zastávek. Jedná se o autobusové zastávky v ulici Jednoty a v ulici Závodu míru. Výměna zastávek potrvá přibližně do konce roku (zastávky je mimojiné nutné připojit na potřebné sítě a jsou vyžadovány větší stavební úpravy než u klasických zastávek).

Během této doby nedojde k žádnému omezení autobusových spojů, je však nutné počítat s tím, že v místě budou dočasně chybět přístřešky, které lze využít v případě nepříznivého počasí a také je nutné v místě dbát zvýšené opatrnosti.

A jaký přínos mají tyto zastávky pro občany a návštěvníky města? "Poskytnou Vám přehlednější informace o autobusových spojích a o novinkách ve městě. V případě nouze umí pomoci i se záchranou života, protože jsou vybaveny defibrilátorem a lékárničkou. Každá zastávka je dále vybavena LED osvětlením a USB zásuvkou. Omlouváme se za případné komplikace spojené s instalací zastávek a prosíme o trpělivost během realizace," píše sokolovská radnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru