Řidič naboural do budovy benzínky a ujel. Policisté po něm pátrají a hledají i svědky této nehody
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 22. listopadu letošního roku krátce po druhé hodině ranní v Karlových Varech v ulici Pobřežní.

"Osobní automobil značky Mercedes-Benz černé barvy narazil do konstrukce budovy čerpací stanice, kterou poškodil. Zároveň došlo i k poškození vystaveného zboží. Po této dopravní nehodě dosud nezjištěný řidič osobního automobilu z místa okamžitě odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě," popsal nehodu policjení mluvčí Jan Bílek.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. 

"Policisté žádají svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo 974 366 408. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče osobního automobilu značky Mercedes-Benz, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení," dodal mluvčí.

2811nehoda1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru