Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Bečov nad Teplou - Paní Anna Cahajlová vždy ráda chodila do společnosti a bavila se. U příležitosti jejích stých narozenin se proto sešla široká rodina, přátelé, sousedi a zástupci města Bečov nad Teplou, kde paní Cahajlová žije, aby společně oslavili její životní jubileum. Mezi početným zástupem gratulantů nechyběla ani radní pro oblast kultury a památkové péče Oľga Haláková.

Oslavenkyně se narodila na Slovensku, ve městě Humenné v blízkosti hranic s Ukrajinou. Pocházela ze zemědělské rodiny a od raného věku byla zvyklá pracovat. „Tenkrát byla taková doba, od dětství se muselo pracovat a pomáhat. Pásla jsem krávy, husy, chodila na pole, ale nejradši jsem stejně měla zahradničení,“ vyjmenovává paní Cahajlová a dodává, že díky práci se udržovala ve skvělé formě. Do Karlovarského kraje se přestěhovala za svým manželem, který byl místním rodákem.

Během oslavy si paní Cahajlová naplno užívala společnost svých vnoučat a pravnoučat. Na tóny dechové kapely si zatančila s panem starostou Miroslavem Neprašem a společně se svými kamarádkami ze spolku si zazpívala svoji oblíbenou písničku Čerešničky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru