Vánoční stromek Naděje bude plnit přání také na krajském úřadě
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - I v letošním roce se Karlovarský kraj zapojil do charitativní akce Vánoční stromek Naděje, která se snaží splnit vánoční přání dětí z dětských domovů na území Karlovarského a Plzeňského kraje. Seznam přání je umístěn přímo u stromečku na úřadě a na krajských webových stránkách.

„Již v minulém roce jsme se do této charitativní akce zapojili a společnými silami se nám podařilo splnit všechna přání, která byla umístěna na stromku v prostorech krajského úřadu. Děti z dětských domovů tak byly obdarovány dárky, které si přály. A já věřím tomu, že i v letošním roce se nám podaří vykouzlit úsměv na tváři dětem, které nemohou trávit vánoční čas se svými rodinami a nejbližšími,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Přání dětí, mezi kterými jsou například bezdrátová sluchátka, kufr, oblečení, chytré hodiny na sportování, dětský stůl a další, může splnit kdokoliv. Umístěna jsou na vánočním stromě ve vestibulu budovy A Krajského úřadu, jejich seznam je zároveň uveden také na tabuli vedle stromku a na krajských webových stránkách. Jakmile si někdo vybere přání, které bude chtít splnit, je nutné, aby zavolal na telefonní číslo 354 222 327, a to zejména proto, aby nedocházelo k opakovanému nákupu téhož dárku. Zakoupený dárek je pak potřeba doručit na krajský úřad do dvou dnů, nejdéle však do 16. 12. 2022. Po tomto termínu budou dárky rozděleny a předány do příslušných dětských domovů.

V případě zájmu je možné také přispět finančně na transparentní účet č. 4119164043/0800. Z vybraných peněz budou zakoupeny dárky, které případně na stromcích zbydou. K akci se v Karlovarském kraji připojily i další instituce, firmy a společnosti.

Zde naleznete přání dětí: https://www.kr-karlovarsky.cz/krajske_listy/Stranky/souteze/2022-strom-prani.aspx.

2811vanoce2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru