Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Slavnostně byl ukončen druhý ročník zájmového kroužku „Mladý strážník“, který vede městská policie ve spolupráci se Základní školou Cheb, Kostelní náměstí.

"Děti během druhého ročníku zájmového kroužku v doprovodu strážníků několikrát navštívily hasiče, Policii ČR, Střední zdravotnickou a vyšší odbornou školu v Chebu, DDM Sova. Děti si prohloubily znalosti o tom, jak se chovat v neobvyklých situacích, jako je volání na tísňovou linku, jak se zachovat a co dělat, když se setkají se šikanou, jak přivolat pomoc zraněným lidem. Při cvičení si zvýšily svoji fyzičku," uvedl ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

Hlavním cílem zájmového kroužku je naučit děti jak správně trávit volný čas.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru