CHYSTÁ SE: V Chebu bude v pátek zase FOFR
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Cheb - Baví vás filmy? Přijďte se podívat v pátek 2. 6. 2023 odpoledne na přehlídku do chebské Papírny.

Srdečně Vás zveme již na 3. ročník filmové přehlídky FOFR čili Festival Okének Filmových Ratolestí. Uvidíte krátké a animované filmy na téma „Náš region“, které natočily děti v období 2022 – 2023.

Letos se zúčastní ZUŠ Františkovy Lázně, Klub filmařů DDM Sova Cheb, 1. ZŠ Cheb, Waldorfská ZŠ Cheb, ZŠ Kostelní náměstí Cheb a studentské parlamenty Aš a Hranice.

„Filmařským“ hostem bude tentokrát herec, moderátor, fotograf, kameraman a cestovatel Michal Čeliš, rodák z Aše a absolvent herectví na pražské konzervatoři. Na programu budou ukázky jeho filmové práce a beseda s diváky.

Termín: pátek 2. června 2023 od 16 hodin

Místo: Papírna Cheb - ateliér v 1. patře (budova papírnictví UNIPAP), ul. Svatopluka Čecha 589, mapa ZDE

Přehlídku pořádáme ve spolupráci s projektem MAP III Cheb a Aš jako aktivitu na podporu výuky nadaných dětí a jejich vztahu k našemu regionu.

 

Z organizačních důvodů prosíme o potvrzení Vaší účasti na tomto formuláři: Odkaz na přihlášení na webu projektu MAP III Cheb - Přehlídka FOFR 2.6.2023

3005plakat

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru