Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Cheb - Nenechte si ujít přednášku v Muzeu Cheb, která vás zavede do tajemného světa ledovců. Akce se uskuteční již tento čtvrtek 14. března od 17:30 hodin. Přednášet bude Marie Šabacká, jež se specializuje na studium mikroorganismů v ledovcích a má za sebou více než 20 expedic do polárních oblastí.

Společně s přednášející se podíváte pod hladinu ledu a zjistíte, jak se mění ledovce a jaký vliv má život v nich na klimatické změny. Objevíte nejen krásu polárních oblastí, ale uslyšíte záhadné příběhy mikroorganismů, které zde žily a žijí. Je až překvapivé, jaké důležité poznatky nám tyto příběhy zamrzlých světů mohou poskytnout o budoucnosti naší planety.

Přednáška se koná v rámci cyklu přírodovědných akcí s názvem „Z Chebu křížem krážem“. Vstupné je dobrovolné. Více se dočtete na internetových stránkách Muzea Cheb.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru