Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Počátkem března se turistům i obyvatelům města otevřelo nové infocentrum ve zrekonstruovaných Císařských lázních.

Vzniklo jako společné informační centrum Karlových Varů a Karlovarského kraje. Svým umístěním poskytuje služby především příchozím z lázeňské části města a přijíždějícím ze směru od Plzně, Březové a parkoviště KOME. Je dostupné městskou hromadnou i osobní dopravou. Návštěvníci zde naleznou veškeré informace o regionu, pracovníci jim poskytnou cenné tipy a rady kam se v západočeských lázních podívat a co určitě neminout. Zájemci zde mohou zakoupit turistickou kartu Karlovy VARY REGION CARD, kterou mohou uplatnit nejen v Karlových Varech, ale také na mnoha návštěvnických místech v regionu. V nových prostorách mohou návštěvníci využít i dalších služeb infocentra a také nakoupit drobné upomínkové předměty, suvenýry a knihy.

V průběhu letošního roku vznikne pobočka Infocentra města Karlovy Vary také v obchodní části města, a to v ulici Varšavská. Moderní kontejnerový systém navrhuje v současné době Kancelář architektury města Karlovy Vary. Díky své lokaci nedaleko centrální přestupní stanice Tržnice, Dolního nádraží a komerčního centra města bude sloužit nejen turistům, ale i Karlovarákům, například pro nákup vstupenek na většinu kulturních událostí v Karlových Varech. 

Na pobočce v Císařských lázních je otevřeno denně:

Pondělí - pátek 8:00 – 12:00 a 12:30 – 18:00

Sobota a neděle 10:00 – 12:00 a 12:30 – 18:00

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru