Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V neděli kolem jedenácté hodiny dopoledne prováděli strážníci kontrolu zaměřenou na povolení k vjezdu do lázeňského území, a to na ulici I. P. Pavlova.

"Touto dobou projíždělo místem také vozidlo, které bylo za pomoci zastavovacího terče zastaveno. Řidič byl vyzván k prokázání potřebných dokladů, ani jeden však nebyl schopen předložit a svou totožnost sdělil pouze ústně. Ta byla následně ověřena v dostupných registrech. Z registru řidičů vyplynulo, že dvaačtyřicetiletý muž není držitelem řidičského oprávnění a to od roku 2015. Důvodem bylo řízení motorových vozidel po požití návykové látky. Na základě těchto zjištěných informací provedli strážníci orientační dechovou zkoušku, která přinesla negativní výsledek. Test na přítomnost omamných a psychotropních látek už ale pozitivní byl. Na místo byli přivoláni policisté a záležitost si převzali k dořešení," uvedli strážníci z Karlových Varů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru