Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Řada místních komunikací dostane v následujících dnech a týdnech nový asfalt. Město zahájilo celoplošně opravy, během kterých je odfrézován stávající povrch a následně pokládán nový.

V pondělí 25. března budou například zahájeny práce ve čtvrti Doubí, kde se bude frézovat poškozený povrch části ulic Modenská a Skalní. Frézovat se bude rovněž na odbočce ze Slovenské ulice ve směru do obce Březová. V dalších dnech pak proběhne pokládka nového asfaltobetonového koberce. Na probíhající opravy v uvedených lokalitách upozorňuje dopravní značení. Komunikace budou neprůjezdné pouze část dne v době pokládky nového povrchu.

Opravuje se také komunikace v Rolavské ulici ve Staré Roli, kde současně vzniká parkovací záliv pro 25 vozidel. Opravovaný úsek mezi ulicemi Spojovací a Kostelní je z důvodu rozsáhlejších prací úplně uzavřen. Předpoklad dokončení je 30. červen letošního roku. 

Obnovou prochází rovněž povrchy zálivů autobusových zastávek. Nevyhovující dlažba byla nahrazena betonem na zastávce Elite na Sokolovské ulici a stejnou opravou projdou v nadcházejících dnech a týdnech například zálivy u krajských hasičů na Sokolovské ulici či na Západní u objektu někdejšího Kattenbecku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru