Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Velikonoční zajíčci z dílny Lázeňských lesů a parků Karlovy Vary, stejně jako další výzdoba, už je ve Smetanových sadech a v pátek to vypukne. Velikonoční trhy potrvají do pondělí 1. dubna. Přijďte si užít svátky jara.

U stánků najdete spoustu dobrot jako trdelník, vafle, langoše nebo belgické hranolky, francouzské speciality, sýry, zmrzlinu, ale také šperky, minerály, velikonoční pivo a medovinu. A samozřejmě nebudou chybět pomlázky, kraslice a dekorativní předměty. Prodejní doba je od 11 do 17 hodin. Každý den si navíc můžete vychutnat doprovodný program a v něm například vystoupení souboru Dyleň, představení Divadla loutek Karlovy Vary nebo na koncerty Bigbandu Šmeralka, Karlovarského pěveckého sboru, kapel Fšehochuť, A.S.Band, M. K. Collective a dalších. 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru