Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Rotava sdělili podezření ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví pětadvacetileté ženě z Lokte.

"V polovině února letošního roku, krátce po 18. hodině, měl šestadvacetiletý muž procházet Rotavou společně se svou čtyřiadvacetiletou přítelkyní. Přitom měli potkat vozidlo, které řídila jeho bývalá jednadvacetiletá přítelkyně a její pětadvacetiletá kamarádka. Po chvíli měla z automobilu vystoupit pětadvacetiletá žena, která si z vozidla vzala basebalovou pálku a šla směrem k čtyřiadvacetileté ženě. Přitom jí měla vulgárně urážet a vyhrožovat fyzickým napadením. V napadení čtyřiadvacetileté ženy zabránil šestadvacetiletý muž, který jí po přetahování basebalovou pálku sebral. Dvojice žen následně z místa odjela," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při tomto incidentu naštěstí nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku. V případě prokázání viny hrozí pětadvacetileté ženě trest odnětí svobody až na tři roky.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru