Foto: město Aš
Karlovy Vary

Aš - Už potřetí v poměrně krátkém časovém horizontu by mělo být investováno nemálo prostředků do sadů Mírů - centrálního městského parku, uvnitř s velkým zastřešeným pódiem, hledištěm, dětským hřištěm a restaurací.

Prostor byl zásadně renovován v roce 2012, kdy se postavilo nové zastřešené pódium se zázemím, kavárna (nyní pivnice - bar), obnoveny byly cesty uvnitř parku, instalovány nové lavičky, dětské hřiště, zasadila se nová zeleň, atd. O několik let později, v roce 2018, byla revitalizace zeleně dokončena.

Nyní bude potřeba obměnit většinu dřevěných prvků dětského hřiště, renovovat hlediště a také řešit opravu pivnice. Dnes, tj. 27. března, se na místě konala schůzka pracovníků úřadu a Ašských služeb s vedením města, kde byly domluveny některé kroky. Jako první by měla přijít na řadu obnova dětského hřiště a rekonstrukce hlediště. Připraveno bude také zadání studie na úpravy pivnice - baru.

Sady Míru jsou tradičním místem, kde se pořádá celá řada akcí, ať městskými nebo soukromými organizacemi. Kulturní centrum LaRitma zamýšlí pro pořádání venkovních akcí tuto tradiční letní scénu využívat v budoucnu častěji, než dosud.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru