Ilustrační foto
Karlovy Vary

Cheb - Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci místnímu osmadvacetiletému muži.

"Ve středu 3. dubna letošního roku krátce po půlnoci se měl osmadvacetiletý muž pokusit poškodit vchodové dveře do jedno z restauračních zařízení v Chebu, kam měl v plánu následně vniknout a odcizit finanční hotovost. Do objektu se mu ovšem vniknout nepodařilo a z místa tak po chvíli odešel. O den později, taktéž v nočních hodinách, se k objektu vrátil a do restauračního zařízení již vnikl. Objekt měl projít, prohledat a poté odcizit peněženku s finanční hotovostí," popsal jednání muže policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tímto svým jednáním způsobil muž škodu téměř 40 tisíc korun.

"Policisté ve spolupráci s chebskými kriminalisty se případem okamžitě zabývat. Osmadvacetiletého muže se jim podařilo vypátrat a zadržet v pátek 5. dubna v ranních hodinách," dodal mluvčí.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru