Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Teplé počasí nás všechny láká ven na procházky, výlety, dětská hřiště či posezení na předzahrádce naší oblíbené restaurace. Teplé počasí láká ven bohužel i dívky a ženy, které nabízejí sexuální služby i s tím, že moc dobře vědí o Obecně závazné vyhlášce, která nabízení těchto služeb na našem území zakazuje.

Městská policie zvýšila kontroly v oblastech, kde se pohybují nejvíce. Jedná se o ulice 17. listopadu, Balthazara Neumanna a Havlíčkova. Strážníci se pokouší co nejvíce eliminovat pohyb těchto osob v ulicích našeho města již v počátcích. Městský kamerový systém monitoruje i většinu problémových lokalit.

Pro zajímavost nabízíme statistické údaje o prostituci v našem městě. V roce 2020 řešili strážníci celkem 76 přestupků souvisejících s nabízením sexuálních služeb, 51 jich bylo v roce 2020, 56 v roce 2021, 46 v roce 2022, a 45 v roce 2023. Letos strážníci řešili již 22 přestupků souvisejících s nabízením sexuálních služeb. 

Doufáme, že včasné nastavení kontrol problémových lokalit přinese své ovoce a pohyb těchto osob nabízejících sexuální služby se tím výrazně sníží. Bohužel jsme se vzdali myšlenky, že se toto nejstarší řemeslo dá vymýtit zcela. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru