Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští policisté v současné době pátrají po pohřešovaném 16letém chlapci, který je přibližně 175 cm vysoké postavy, má krátké blond vlasy a modré oči.

Více informací k pohřešované osobě ZDE (v případě, že odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).  

"Pohřešovaný chlapec měl odejít ve středu 10. dubna letošního roku od své příbuzné, u které bydlel v obci Svatava na Sokolovsku. Při odchodu měl zanechat vzkaz, že ho nemá nikdo hledat. Chlapec by u sebe měl mít mobilní telefon, který je ale vypnutý. Na sobě měl mít černou bundu s kapucí, černou kšiltovku s bílým nápisem, tmavé tepláky a menší černou tašku přes rameno. Chlapec neužívá žádné léky," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému chlapci volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.   

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru