Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V měsíci květnu se koná na výstavišti v Českých Budějovicích 2. ročník národního potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO 2024, na kterém se bude prezentovat Karlovarský kraj spolu s regionálními výrobci.  

                  

„Veletrh vnímáme jako další možnost prezentace značky Dobrota Karlovarského kraje za hranicemi našeho regionu. Protože v loňském roce, kdy se konal první ročník veletrhu, zaznamenali organizátoři téměř 40 tisíc návštěvníků všech věkových kategorií, jsem přesvědčen o tom, že bychom tam také neměli chybět. Společně s námi se veletrhu zúčastní vybraní producenti prostřednictvím svých výrobků, které byly oceněny titulem Dobrota Karlovarského kraje a další,“ uvedl náměstek hejtmana s gescí v oblasti životního prostředí Karel Jakobec.        

Cílem veletrhu je představení tradičních výrobců, podpora prodeje kvalitních potravin a nápojů s důrazem na jejich bezpečnost a kvalitu. A právě tyto výrobky budou moci zájemci ochutnat a zakoupit. 

Návštěvníci se mohou těšit na produkty vystavovatelů například v podobě masných a mléčných výrobků, představí se také čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství a další. Kromě toho bude připraven bohatý doprovodný program sestavený z workshopů a kuchařských show s profesionálními kuchaři. Veletrh se uskuteční paralelně s výstavou HOBBY. Předpokládané náklady spojené s účastí na veletrhu jsou 400 tisíc korun, tyto jsou již alokovány v rozpočtu kraje pro letošní rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru