Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Kraslice sdělili podezření ze spáchání přečinu zpronevěry místnímu padesátiletému muži.

"Ten měl pracovat jako vedoucí týmu prodejny v jednom ze supermarketů na Sokolovsku. A právě toho měl zneužít a ve dvou případech neoprávněně a v rozporu s účelem oprávnění nakládat s peněžními prostředky společnosti, respektive si přisvojit finanční hotovost z denních tržeb, kterou měl uložit do trezoru prodejny, ke kterému měl z pozice svého pracovního zařazení přístup," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ve druhé polovině března letošního roku si měl při odvádění denní tržby vzít ze dvou pokladních schránek finanční hotovost, kterou měl uložit do trezoru. Místo toho si peníze uschoval, následně odnesl z prodejny a použil pro svou potřebu.

"Své jednání měl opakovat o tři dny později. Tentokrát si měl ovšem přisvojit celou denní tržbu. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř 160 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na pět let," dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru