Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětašedesátiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. 

"Obviněný muž měl v úterý 16. dubna letošního roku krátce před dvacátou hodinou večerní přijít do prodejny se smíšeným zbožím v Karlových Varech. V prodejně měl přistoupit k pokladně, kde se v tu dobu nacházela třiatřicetiletá prodavačka. Pětašedesátiletý muž měl po chvíli vytáhnout přinesený kuchyňský nůž, který měl ženu začít ohrožovat. Při tom jí řekl, že chce finanční hotovost z pokladny a cigarety. Obviněný muž toto ženě ještě několikrát zopakoval a přitom jí stále ohrožoval nožem. Následně měl do prodejny vstoupit jiný zákazník, čehož žena využila, z prodejny utekla a za pomoci procházejících osob věc oznámila na tísňovou linku policie," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město se začali případem okamžitě zabývat a pětašedesátiletého muže zadrželi několik málo minut po oznámení přímo před prodejnou. 

"Pětašedesátiletý muž měl takto jednat z důvodu, že potřeboval získat finanční prostředky, aby mohl opustit Karlovarský kraj. Policisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele," dodal mluvčí.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru