Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Ostrov - Strážníky z Městské policie Karlovy Vary, Ostrov, Sokolov, Cheb, Chodov a Mariánské Lázně jste mohli vidět na společné akci v sobotu na náměstí v Ostrově, kde byla před třiceti lety založena Městská policie Ostrov. A to byl také důvod, proč se do tohoto historického města sjeli strážníci nejen z Karlovarského kraje.

Program, připravený pro malé i velké návštěvníky, byl opravdu pestrý. K vidění bylo ocenění ostrovských strážníků za dlouholetou službu a nechyběla ukázka výcviku karlovarských služebních psů a koní z Městské policie Praha. Veřejnost se dozvěděla různé informace z výkonu služby a součástí bylo také povídání o bezpečnosti na silnicích, které v rámci prevence připomněl BESIP.

 

Pro větší děti byly připravené jednoduché úkoly, například skládání puzzle, opakování dopravních značek nebo hledání ukrytého předmětu. Za jejich splnění dostali všichni razítko a poté také odměnu. Pro nejmenší fanoušky bylo připravené malé služební autíčko i motorka. Věříme, že jste si tuhle společenskou akce užili a jsme rádi, že vás neodradilo aprílové počasí, které se zatím nehodlá vzdát.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru