Ilustrační foto
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Muž mimo jiné odcizil čtyři motocykly a navíc měl u sebe drogy.  Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže, kterému sdělili obvinění ze spáchání přečinu poškození cizí věci a z pokračujícího zločinu krádeže.

Ve večerních hodinách dne 14. února zastavila hlídka Obvodního oddělení Ostrov vozidlo značky Fiat, kdy během silniční kontroly vyzvala řidiče, aby jí ukázal nákladní prostor. V tom následně policisté našli motocykl, který byl v měsíci lednu odcizen z jedné z karlovarských garáží. Navíc bylo zjištěno, že měl řidič při sobě kolem 350 gramů marihuany. Řidič byl policisty na místě zadržen. Kriminalisté v rámci prověřování zjistili, že zadržený muž neodcizil pouze jeden motocykl, nýbrž se měl postupně v měsíci leden vloupat do šesti garáží, ze kterých měl odcizit celkem čtyři motocykly různých značek, přes 50 kusů radiátorů nebo jízdní kolo. Navíc se díky skvělé práci kriminalistů z Karlových Varů podařila objasnit i krádež celkem 1 680 litrů motorové nafty. Tu má mít na svědomí právě uvedený čtyřicetiletý muž, který ji měl odčerpat ze sedmi různých kamionů. Těmito krádežemi způsobil škodu přesahující půl milionu korun. V nejbližší době podají kriminalisté státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru