Ilustrační foto
Karlovy Vary

V pondělí 26. února bude primátor města Karlovy Vary Petr Kulhánek opět k dispozici občanům pro jejich podněty, připomínky a stížnosti. V rámci primátorského dne, v době od 14:00 do 16:00 hodin,může přijít kdokoliv,a to bez nutnosti předešlé domluvy termínu.

Stačí dostavit se k pracovně primátora v 5. patře budovy magistrátu Moskevská 21. Zájemci budou odbavováni v pořadí, v jakém dorazí. Součástí primátorského dne bude i bezplatná právní poradna PRO BONO pro občany Karlových Varů, která bude otevřena od 15:00 do 17:00 hodin. Prosíme všechny zájemce o právní konzultaci, aby s sebou vzali veškerou dokumentaci k případu, který budou chtít konzultovat – smlouvy, obchodní podmínky, vyúčtování, korespondenci, apod. Bez podkladů může být rada právníka pouze velice obecná.   Právní PRO BONO poradna je určena občanům Karlových Varů. Z kapacitních důvodů si vyhrazujeme právo odmítnout zájemce z jiných měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru