Vážná dopravní nehoda na Karlovarsku: Těžce zraněný chodec po srážce s motorkářem byl letecky transportován do nemocnice
Místo dopravní nehody. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V úterý 17. dubna došlo k dopravní nehodě motorkáře a chodce.

Kolem 19. hodiny projížděl po silnici 1/6 ve směru na Prahu po průtahu městem 33letý řidič na motocyklu značky Honda. Při jízdě v levém jízdním pruhu téměř v úrovni čerpací stanice mu náhle zprava zpoza vozidla jedoucího v pravém jízdním pruhu vstoupil do dráhy 34letý chodec.Ten se choval neukázněně a do vozovky vstoupil, aniž by se přesvědčil, zda s ohledem na rychlost přijíždějícího vozidla může ohrozit sebe nebo jiné účastníky silničního provozu, čímž došlo ke střetu.

Při tom došlo k těžkému zranění chodce, který byl letecky transportován do nemocnice. Řidič motocyklu vyvázl s lehkým zraněním, které si nechal ošetřit v místní nemocnici. U řidiče policisté provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně.

U chodce nebyla možná vzhledem k jeho vážnému zdravotnímu stavu, a proto byl nařízen odběr krve. U motocyklu policisté zjistili, že se na něm nachází neplatná technická známka, která dle evidence skončila vloni v květnu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 45 tisíc korun. Případ je nadále v šetření policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru