Hokejisté karlovarské Energie znovu zvládli nájezdy a přiblížili se tak postupu. V Kladně zvítězili 2:1
Ilustrační foto: HC Energie Karlovy Vary
Sport

Kladno - Hokejisté karlovarské Energie vyhráli v baráži o extraligu čtvrtý zápas v řadě a jsou o krok blíže návratu do nejvyšší soutěže. V nedělním duelu na Kladně zvítězili 2:1 po samostatných nájezdech a se 16 body vedou barážovou tabulku.Další zápas čeká energetiky v úterý na domácím ledě, kde se od 17:30 znovu střetnou s kladenskými Rytíři.

Ve třetím vzájemném souboji obou týmů v baráži čekali diváci na góly až do závěrečné třetiny. Všechny šance na obou stranách totiž likvidovali oba brankáři, Lukáš Cikánek a Tomáš Závorka. Radost na kladenském stadionu propukla v 55. minutě, kdy se prosadil domácí Tomáš Redlich. Hosté ale nesložili zbraně. Šestnáct sekund před koncem základní hrací doby se při hře hostů bez brankáře prosadil Ondřej Beránek a poslal zápas do prodloužení. V něm se neprosadil žádný z týmů a o výhře musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich se za hosty trefili Václav Skuhravý a Stanislav Balán a rozhodli o výhře Energie.

Branky a nahrávky: 55. Redlich (Štich) – 60. O. Beránek (Krejčí), rozh. náj. Skuhravý. Rozhodčí: Hejduk, Lacina – Barvíř, Blümel. Vyloučení: 3:2. Využití: Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 4526. Střely na branku: 35:31. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

Sestavy

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štich (A), Svedlund, Repe, Kehar, Lenďák, F. Matula – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma (C) – M. Hořava, Machač, Zikmund – J. Strnad, R. Přikryl, Pekr (A)

HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, A. Rulík – Šik, T. Rachůnek, Balán (A) – Flek, O. Beránek, Gríger – Kohout, Vachovec, Skuhravý (C) – Stloukal, Kverka, Vrdlovec

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru