Karlovy Vary - V úterý 3. října letošního roku krátce po osmnácté hodině oznámil na linku 158 devětatřicetiletý muž, že mu v Karlových Varech v místě bydliště nějaké osoby kopou do dveří.

"Na místo se dostavili policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město, kterým muž sdělil, že ho zřejmě nějaké osoby sledují, chodí mu před dům a on z nich má strach. Policisté následně na místě provedli šetření, přičemž nezjistili, že by se v domě či jeho okolí nacházely další osoby. Poté provedli lustraci devětatřicetiletého oznamovatele, při které zjistili, že na něj byl Okresním soudem v Karlových Varech vydán příkaz k zatčení ve věci porušování domovní svobody a ublížení na zdraví," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté muže omezili na osobní svobodě a převezli ho na obvodní oddělení k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru