Foto: HZS Karlovarského kraje
Zprávy

Karlovarský kraj – Dvakrát v průběhu středy vyjížděli hasiči k hlášenému požáru sazí v komíně. V podvečer to bylo v Aši, v noci pak v Nebanicích. V obou případech se naštěstí požár mimo komínové těleso nerozšířil a požár je bez škody.

Od začátku září se v Karlovarském kraji jedná o devátý a desátý případ požáru komínu v aktuální topné sezony. S ohledem na nadcházející období s teplotami pod bodem mrazu tak roste riziko vyššího počtu těchto požárů. „Klíčová je prevence, tedy čištění komínů a používání správným způsobem," upozorňuje HZS Karlovarského kraje a přidává také odkaz, kde lze veškeré potřebné informace nalézt.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru