Karlovarští senioři mohou oslavit svůj svátek v divadle. K vidění bude Lucerna
Divadelním dárkem pro seniory bude Lucerna. Foto zdroj: MMKV
Co se chystá

Karlovy Vary - Také v letošním roce mohou karlovarští senioři oslavit svůj svátek v divadle.

U příležitosti Mezinárodního dne seniorů, který každoročně připadá na první říjnový den, si budou moci vychutnat činoherní komedii „Lucerna“ z cyklu „Klasika s láskou, ale bez slitování“. Představení Divadla U Hasičů a Docela velkého divadla bude k vidění 1. října hned dvakrát, v 16:30 a v 19:30 a za zvýhodněné vstupné 100 korun.

Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 2. září v 10 hodin v pokladně Karlovarského městského divadla a v pobočce Infocentra města Karlovy Vary na třídě TGM 53. Vstupenky bude možné zakoupit (rezervovat) pouze osobně. Objednávky od organizací budou přijímány od 2.9. 10:00 hod. v pokladně KMD.

Lucerna – S láskou, ale bez slitování se na českých jevištích hraje už déle než sto let. Vypráví příběh o odvaze, hrdosti, vzdělanosti a lásce, ale i o zbabělosti, podbízivosti a nadutosti. Komedie je více než aktuální, ukazuje, že se český lid za více než sto let od doby, kdy byla hra napsána, ani za dvě stě let od doby, v níž se odehrává, příliš nezměnil.

V představení hrají Pavel Nový, Lenka Lavičková, Petr Erlitz, Markéta Velánová, Andrea Traganová, Robert Stodůlka, Petr Kozák, Dušan Matouš, Lukáš Masár, Antonín Klepáč, Michal Žižka, Jana Galinová, Pavlína Lišková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru