Jaké to je pracovat v Českém rozhlase? Přijďte se podívat na Den otevřených dveří
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Co se chystá

Karlovy Vary - V sobotu 14. května mohou všichni posluchači a nejen oni nahlédnout „pod pokličku“ rozhlasové práce. Český rozhlas v Karlových Varech právě v tento den otevírá všem zájemcům své dveře.

Program začíná v 10 hodin a potrvá do 16 hodin. Kromě prohlídky samotné budovy včetně vysílacích studií bude mimo jiné připraven koncert skupiny Fšehochuť, ochutnávka regionálních potravin, autogramiáda moderátorů i autora knih s krušnohorskou tématikou Štěpána Javůrka. Dětem bude k dispozici skákací hrad a zapojit se budou moct také do tvořivých dílen Krajské knihovny Karlovy Vary.

„Jsme rádi, že po dvouleté přestávce způsobené pandemií koronaviru můžeme opět ukázat budovu našim posluchačům. Potkají se se všemi, kteří vysílání připravují, nahlédnou do zákulisí rozhlasové práce a ochutnají některé z regionálních potravin. Věřím, že jsme pro ně připravili bohatý program, který je bude bavit,“ zve na akci vedoucí programu Radim Jehlík.

Kromě nevšedních zážitků si každý může odnést malý dárek, nebo originální karikaturu.

Český rozhlas Karlovy Vary najdou zájemci v Zítkově ulici v Karlových Varech, poblíž hotelu Imperiál.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru