Vypečená dvojice vykradla restauraci. Zajímavým způsobem si muž se ženou přišli na desítky tisíc!
ilustrační foto
Karlovy Vary

Chodov - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 20leté ženy a 24letého muže ze Sokolovska, které obvinili ze spáchání přečinu Krádež spáchaného formou spolupachatelství.

Na začátku měsíce listopadu ve večerních hodinách se měli v Chodově v místní restauraci domluvit a naplánovat vykradení této restaurace. "Obviněná žena si měla vypůjčit klíče od toalety a při svém odchodu ji zpět neuzamknout. Mezitím se měl na toaletě obviněný muž schovat a počkat do doby než bude restaurace uzavřena a opuštěna. Poté měl vylézt a z pokladny za barem odcizit finanční hotovost přesahující částku 70 tisíc korun a z restaurace utéct. S obviněnou se měli následně sejít a odcizenou hotovost si rozdělit," popsala průběh krádeže v chodovské restauraci policejní mluvčí Kateřina Krejčí.  Vzhledem ke způsobené větší škodě hrozí oběma obviněným v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru