V Drahovicích řádila sprejerka. Mladou výtržnici někdo nahlásil strážníkům
3x foto: MěP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Spolupráce s občany je pro strážníky nesmírně cenná, což podtrhuje i večerní případ, kdy na základě včasného oznámení strážníci stačili krátce před 21. hodinou dorazit do Drahovic na parkoviště před obchodní dům a při odjezdu tak zastavit třiadvacetiletou ženu z Plzně, která se chvíli před tím vydala zkrášlit Karlovy Vary.

Na zmíněném parkovišti posprejovala nádobu na odpad a stranou nenechala ani samotnou komunikaci. Strážníci ženu zadrželi z důvodu podezření ze spáchání přečinu poškozování cizí věci a spolu se zajištěnými důkazy ji předali kolegům z Policie ČR, kteří budou mimo jiné šetřit i případný podíl osmadvacetiletého spolujezdce. O případu informovali strážníci na svém webu.

2405sprejerka1

2405sprejerka2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru