Z brutálního útoku na Sokolovsku bude vražda. Napadená žena v nemocnici zemřela
Kriminalisté na místě napadení. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolov - Šestapadesátiletý muž měl na Sokolovsku o minulém víkendu fyzicky napadnout svou přítelkyni. Po brutálním útoku skončila žena v nemocnici ve velmi vážném stavu. Kriminalisté muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. S ohledem na skutečnost, že poškozená žena v průběhu vyšetřování zemřela, vyšetřovatelé případ překvalifikují na zvlášť závažný zločin vraždy.

O úmrtí ženy a změně právní kvalifikace informovali policisté na svém oficiálním twitterovém účtu.

V sobotu 2. května letošního roku měl obviněný muž popíjet alkoholické nápoje s třiačtyřicetiletou ženou, se kterou společně obýval byt v jedné menší obci na Sokolovsku. V odpoledních hodinách mělo mezi nimi dojít ke slovní rozepři. Poté měl muž ženu fyzicky napadnout. Několikrát jí měl udeřit do oblasti obličeje a svého agresivního jednání měl zanechat, až když se už ležící žena přestala hýbat.

Po tomto útoku měl obviněný přivolat záchrannou službu, která zraněnou ženu převezla ve velmi vážném stavu do sokolovské nemocnice. Muže policisté zadrželi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru