Žena po probuzení zjistila, že jí doma chybí televize. Prsty v tom měl někdo, od koho by to nečekala!
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Je nemyslitelné okrást svojí vlastní rodinu, ale bohužel i to se občas děje. Stejně tak jako v případě, který se stal na konci září v Chodově.

Toho se měl dopustit 30letý muž ze Sokolova v bytě své matky, u které pobýval. Té měl, když spala, odcizit televizor v hodnotě kolem 4 tisíc korun. Krádeže se dopustil i přesto, že mu byl rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech uložen souhrnný trest za krádeže, který vykonal v roce 2018.

Policisté z obvodního oddělení v Chodově 30letému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se takového jednání dopustil v posledních třech letech opakovaně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru