Krajská knihovna otevírá v hlavní budově ve Dvorech výdejní okénko
Foto zdroj: FB Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Od úterý 24. listopadu otevírá hlavní budova Krajské karlovarské knihovny ve Dvorech výdejní okénko.

Čtenáři si budou moci vyzvednout pouze rezervované knihy, a to prostřednictvím on-line rezervací nebo ručně psaných žádanek na maximálně pět dokumentů. Elektronické rezervace je možné zadávat od 24. listopadu, uživatelé budou o jejich vyřízení a možnosti vyzvednutí informování e-mailem. Ostatní žádanky bude knihovna vyřizovat do 24 hodin.

Všechny rezervace budou standardně zpoplatněny částkou 8 Kč. Od 24. do 30. listopadu si mohou čtenáři také vyzvednout rezervace, které si zadali před uzavřením knihovny, a ještě v té době byli upozorněni, že jsou rezervace připravené. Knihy můžete vracet u okénka a samozřejmě i do biblioboxů u knihovny nebo v Městské tržnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru