Muž neunesl rozchod. Těhotné ženě vyhrožoval v smskách, pak ji napadl v jejím bytě
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kriminalisté z oddělení obecné kriminality v Karlových Varech zahájili trestní stíhání 46letého muže z Teplic, kterého obvinili ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování.

Toho se měl dopustit na konci listopadu ve večerních hodinách, kdy se měl dožadovat vpuštění do bytu ke své bývalé družce. Ta ho však měla odmítnout vpustit k sobě do bytu, s tím, že pokud neodejde, tak zavolá na policii. Muž měl vykopnout okno přízemního bytu a vniknout dovnitř. Zde měl chytit ženu pod krkem s výčitkami ohledně jejich rozchodu a poté z místa utéct pryč.

Ženě měl dále posílat výhružné zprávy, ve kterých jí vyhrožoval fyzickým ublížením, stejně jako jejímu novému partnerovi. Tímto jednáním v nich vzbudil důvodnou obavu o jejich zdraví a život. V případě prokázání viny mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se takového jednání dopustil na těhotné ženě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru