OBRAZEM: Dva mrtví, pět zraněných při nehodě tří aut u Sokolova! Policie řekla, co se na silnici stalo
4x foto zdroh: HZS karlovarského kraje
Karlovy Vary

Sokolov - K tragické dopravní nehodě došlo v pátek 10. prosince letošního roku krátce po sedmé hodině ranní na pozemní komunikaci číslo 210 ve směru ze Sokolova na Boučí.

Šestapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Škoda, jedoucí ve směru na Sokolov, po projetí zatáčky z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s automobilem značky Volkswagen. Do vozidla značky Volkswagen poté ještě narazil automobil značky Renault.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění sedmi osob. "Šestapadesátiletá řidička utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla. Její dvaadvacetiletá spolujezdkyně byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice, kde po několika hodinách svým zraněním bohužel taktéž podlehla. Do nemocnice byli převezeni další dvě osoby se středně těžkým zraněním a tři osoby se zraněním lehkým," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Řidiči vozidel značky Volkswagen a Renault se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Pozemní komunikace byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena. "Policisté na místě po celou dobu řídili provoz a vozidla odkláněli na objízdnou trasu.Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uzavřel Kopřiva.

foto

1012sokolov2

1012sokolov3

1012sokolov4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru