FOTO: Řidič na Karlovarsku usnul za volantem, prorazil plot a narazil do rodinného domu
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Ve středu 8. června letošního roku došlo krátce před pátou hodinnou ranní na pozemní komunikaci I/13 v Damicích na Karlovarsku k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že čtyřiadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucí směrem na Ostrov, zřejmě usnul a s vozidlem vjel na krajnici a následně měl narazit přední částí do oplocení pozemku. Po proražení oplocení měl vjet na pozemek a poté narazit do rodinného domu.

Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. "Čtyřiadvacetiletý řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 140 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvádí policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

foto

1006nehodadamice2

1006nehodadamice3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru