U školy v Tuhnicích v Karlových Varech byla vytvořena parkovací stání K+R
Foto zdroj: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nové dopravní značení upravuje režim parkování u ZŠ Poštovní v Tuhnicích. Přilehlé parkoviště a další místa na komunikaci v Šumavské ulici fungují v době před začátkem vyučování v režimu K + R (Kiss and Ride, polib a jeď). Slouží tedy pro krátkodobé zastavení a bezpečnému vystoupení, případně nastoupení osob.

Úprava režimu parkování navazuje na dříve provedená dopravně bezpečnostní opatření v těsné blízkosti školy. Smyslem je eliminovat nebezpeční plynoucí z nerespektování dopravních předpisů, parkování a otáčení vozidel v křižovatce a ohrožování bezpečného pohybu zejména dětí. Hranice křižovatky zvýrazňují sloupky, na výjezdu z parkoviště byl zřízen zpomalovací pás, na místě zrušeného stanoviště nádob na separaci byl vybudován chodník.

2406parkování2

2406parkování3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru