Senioři dostali dárek ke svému mezinárodnímu dni. Zazpíval jim Marcel Zmožek
Zpěvák Marcel Zmožek. Foto: město Sokolov
Karlovy Vary

Sokolov - Sokolovští senioři od města Sokolov dostali předčasný dárek k Mezinárodnímu dni seniorů, který připadá na 1. říjen. Tímto dárkem bylo hudební vystoupení oblíbeného zpěváka Marcela Zmožka.

Koncert uvedla starostka města Renata Oulehlová a místostarosta Jan Picka. Poděkovali seniorům za jejich celoživotní práci a výchovu budoucích generací. Následně přítomné vyzvali k pokládání dotazů ohledně fungování a rozvoje města. Z položených dotazů bylo znát, že se sokolovští senioři o své město aktivně zajímají. Na debatu o městě plynule navázala hudební zábava a při písni „Už mi lásko není 20 let“ se postupně začal zaplňovat i taneční parket. Pozvání k tanci neodmítla ani starostka a místostarosta.

FOTO

2909senior1

2909senior2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru