TIP NA VÍKEND: Na hradě Loket poteče víno proudem. O víkendu se tam koná Svatováclavské vinobraní
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Hrad Loket - Stejně jako v posledních letech se budeme i letos držet motta: „Když vchází víno, odcházejí tajnosti.“ Můžeme se těšit na vína krásných barev a lahodných chutí, od zavedených vinařů z úspěšných předchozích ročníků, kteří k nám přijedou z opačné strany republiky, aby nás okouzlili svými skvosty. A protože dobré pití bývá spjato s dobrým jídlem, nebudou chybět ani dobroty rozmanitých vůní. K tanci, poslechu a ochutnávkám na nádvoří zahrají veselá Cimbálová muzika Morava z Čejkovic a hudební skupina Stan&Tony Revival. Zve na akci na svých webových stránkách město Loket.

Program na náměstí:

sobota 1. 10.

  • 15:00 Eva Houfová flašiten
  • 17:00 BezLadu
  • 19:00 The DANIEL´S

neděle 2. 10.

  • 15:00 FoxO
  • 17:00 Levoruký Eda

 

Skleničky budou k zakoupení na pokladnách hradu a v infocentru za 50 Kč + závěs na skleničku za 20 Kč.  Přehled dopravního spojení Karlovy Vary - Loket - Sokolov na vinobraní naleznete v příloze.

2909bus

2909loket1

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru