Napadl dvakrát stejného muže. Teď mladíkovi hrozí vězení
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestadvacetiletého muže z Nové Role, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

"Obviněný měl mít v neděli 13. listopadu letošního roku krátce po 19. hodině v jednom z restauračních zařízení na Karlovarsku spor s osmatřicetiletým mužem. Po chvíli k němu přistoupil a fyzicky ho napadl. Hlavou ho udeřil do obličeje a poté ho několikrát udeřil kolenem a pěstí do oblasti hlavy," uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po tomto incidentu se oba muži znovu potkali ve středu 23. listopadu krátce po půlnoci před panelovým domem v Nové Roli. "Šestadvacetiletý muž měl i v tomto případě osmatřicetiletého muže fyzicky napadnout. Několikrát ho před panelovým domem udeřil pěstí do oblasti hlavy. Poté, co osmatřicetiletý muž upadl na zem, tak obviněný ve svém útoku pokračoval a několikrát ho kopl do různých částí těla," dodal mluvčí.

Po tomto útoku musel osmatřicetiletý muž vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí šestadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru