Karlovarští strážníci pomohli nemocné ženě a opilému muži
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve středu po třetí hodině odpoledne vyjeli strážníci na žádost operátorky RZS do městské části Stará Role k ženě, která se sesunula z postele na zem a ani s pomocí syna se nedokázala dostat zpět. Nezraněnou šestasedmdesátiletou pacientku strážníci společnými silami zvedli, položili na lůžko a poté s hřejivým pocitem u srdce odjeli.

Pouze o několik hodin později, přesněji po půl deváté večer vyjela hlídka na ulici Vítězná poblíž OD Lidl k ležícímu muži, který se při pádu na zem udeřil do hlavy a zůstal ležet. Po příjezdu strážníků na místo muž dýchal, ale byl v bezvědomí, na oslovení nereagoval. Zareagoval až na opakované zatřesení rameny. Strážníci kontrolovali jeho stav do příjezdu přivolané posádky záchranné služby, ta si dvaatřicetiletého muže převzala do péče a následně ho převezla do nemocnice. Provedená orientační dechová zkouška naměřila hodnotu přes tři promile alkoholu.

Text a foto: MP Karlovy Vary

2703opilec

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru