Karlovy vary budou dražit první opuštěná vozidla. Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Historicky první dražbu opuštěných vozidel připravují Karlovy Vary. Nová legislativa dává obcím možnost vydražit vozidla, která byla odtažena z komunikací třeba kvůli blokovým čištěním nebo proto, že nesplňovala podmínky pro provoz, a ke kterým se jejich vlastníci nehlásí nebo nejsou zjistitelní. 

Dražba vozidel se uskuteční v úterý 23. dubna od 10 hodin v areálu odtahového parkoviště Západní 63. Vozidla je možné si prohlédnout od 9:30. Dražbu provádí Exekutorský úřad Praha 5, JUDr. Juraj Podkonický, Phd., soudní exekutor. Informace k draženým vozidlům budou zveřejněny na úřední desce Magistrátu města Karlovy Vary, případně na stránkách dražitele https://www.exekuce.eu/drazby-movitych-veci/ - datum dražby 23.04., nebo na portaldrazeb.cz (rychlý odkaz zde). 

Draženo bude celkem 22 vozidel,  budou dražena "tak jak jsou", například nemají klíče ani technické průkazy. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru