Reprofoto z videa Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestatřicetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Obviněný muž měl od první poloviny února letošního roku do soboty 16. března letošního roku v Karlových Varech poškodit nejméně patnáct zaparkovaných osobních vozidel.

"S poškozováním vozidel měl začít ve čtvrtek 7. února letošního roku v ulicích města Karlovy Vary. Nejprve ho zaujalo zaparkované osobní vozidlo značky Audi, ke kterému přistoupil a poškodil jej několika vrypy v celkové délce téměř tři metry. Takto měl pokračovat až do středy 13. března, kdy podobným způsobem na několika dalších místech poškodil dalších šest zaparkovaných osobních automobilů. V sobotu 16. března měl opět vyrazit do ulic Karlových Varů. U jednoho z domů si všiml v blízkém okolí několika parkovacích míst, kde postupně poškodil celkem osm dalších zaparkovaných vozidel. Vozidla měl muž poškodit kamenem, přičemž u všech vozidel způsobil několik vrypů do laku," popsal jednání muže policejní mluvčí Jan Bílek.

Případem se začali zabývat karlovarští policisté společně s kriminalisty, kterým se podařilo sérii poškozených vozidel objasnit.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 700 tisíc korun.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru