Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kterak se Martin Rubeš na olympiádu kvalifikoval - I tak by mohl znít název pohádky. Jenže ona to není pohádka, je to splněný sen šermíře Martina Rubeše z oddílu Šerm Karlovy Vary – TJ Lokomotiva, který si stříbrnou medailí s týmem kordistů ve světové poháru v Tbilisi zajistil také účast na letních olympijských hrách v Paříži. 

Vítězná vlna Martina Rubeše se jevila jako velmi slibná, kdy v letošní sezóně čtyřikrát za sebou vyhrál seniorský turnaj a v rámci Českého poháru měl 100% úspěšnost. Tu korunoval v Gruzii spolu s Janem Beranem, Jakubem Jurkou a Michalem Čuprem právě kvalifikací na olympijské hry. 

V Paříži bude startovat v každé šermířské disciplíně jen osm týmů. Kordisté pojedou do Paříže ve čtyřech včetně náhradníka. Český šermířský tým byl naposledy na olympiádě v Barceloně 1992. 

Martinu Rubešovi k obrovskému úspěchu moc gratulujeme a věříme, že i naše podpora na dálku požene celý tým k co nejlepšímu výsledku. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru