Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý dopoledne začala demolice jednoho z havarijních objektů v areálu staré vodárny v Tuhnicích vedle Meandru. 

Demoliční práce provádí firma Vodohospodářské služby a servis a.s., potrvají do 15. května a město za ně zaplatí 2 miliony korun bez DPH. 

Město chce do budoucna areál rozvíjet tak, aby se stal doplněním Meandru a rozšířil možnosti volnočasových aktivit, mezi náměty je rekonstrukce jiného objektu v areálu na hudební klub, dětský pumptrack, nebo využití podzemních prostor bývalých vodárenských filtrů. Ty jsou nyní zajištěné proti vstupu bezpečnostními dveřmi, a podle náměstka primátorky Miroslava Vaňka by se mohly v první polovině letošního roku jednorázově otevřít pro zájemce o prohlídku. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru